Feest opening dak Voortman Plaagslagen 16

De stekker zit er in, de 3.000 panelen liggen en wekken stroom op: ons 1ste dak is een feit! We zijn super blij, en dankbaar voor iedereen die daaraan heeft bijgedragen. Niet in de laatste plaats de leden, want zonder mensen die 'in ons/het initiatief geloven' waren we niet zo ver gekomen.

Om de oplevering van het dak te vieren, organiseren we 9 november 2019 een bescheiden feestje. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

Aanmelden is gewenst: dan kunnen we zorgen voor voldoende koffie, eten etc! Dat kan hier.

Waarom een 'oploopje'? Omdat we dit 'met elkaar en voor elkaar' doen. En dan is het wel zo leuk als je de kans hebt om te zien 'wie de anderen zijn'. Niets is verplicht, maar de kans is groot dat je mensen treft met soortgelijke vragen, inzichten etc. Dus we hopen dat in ieder geval veel leden even langs komen.

Het programma is vooralsnog als volgt (maar: kijk hier regelmatig even: we proberen het programma tot het laatste moment nog leuker te maken! Heb je ideeen of wil je helpen: laat het weten!):

 • U bent van harte welkom vanaf 14:00: de koffie staat klaar.
 • Om 14:15 openen we het feestje formeel met enkele (korte ;-)) praatjes ... Die proberen we natuurlijk erg informatief te maken. Als het goed is, mis je echt wat als je er op dit moment niet bij bent. Maar zoals gezegd: je kunt ook later binnen lopen.
 • We geven je een inkijkje in de panelen/het dak en de opbrengst. Je krijgt de primeur: je ziet hoe de panelen op het dak gelegd zijn, en hoe ze er nu op liggen. En misschien zelfs live hoeveel ze opwekken!
 • De partij die de opgewekte stroom van ons 'koopt', om | nieuwe energie, is aanwezig. Ze kunnen je alles vertellen over waarom ze dat doen, en ook waarom je klant bij ze zou willen worden. Ga met ze in gesprek over de goedkoopste stroom, groen gas, en welke vragen je maar hebt!
 • We zorgen uiteraard voor een hapje en drankje, zodat je al etend en drinkend, als je wil, leuke gesprekken met leden (en wellicht niet-leden) kunt voeren. Dit kunnen we doen dankzij sponsoring van Jumbo Boomkamp in Rijssen
 • Je kunt onze nieuw OpgewektRijssen-stickers voor op vuilcontainers ophalen/meenemen:
  • Je container valt lekker op aan de weg tussen de andere containers > je vindt je container snel terug
  • Je maakt zonder veel moeite mooi reclame voor OpgewektRijssen > hopelijk leidt dat tot nog meer leden, en nog meer voordeel voor ons allemaal, want samen sta je sterker en kom je verder!
 • Om 16:00 sluiten we het af.

Zoals gezegd: inschrijven is gewenst, en dat kan hier. Locatie van het feestje: Voortman Steel Group, Ozonstraat 6, 7463 PK Rijssen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Op onze Facebook-pagina delen we ook veel/nog meer, dus dus die kun je ook volgen.