20190312blog nudge om

Samenwerken voor NOG lagere energieprijzen

Op www.nudge.nl/blog/2019/03/11 lees je waarom wij hopen dat veel van onze leden op enig moment overstappen naar energieleverancier 'om | nieuwe energie'.

We zien dat de 'grote partijen' nu vaak kortingen bieden aan mensen die overstappen. Ze kopen daarmee marktaandeel en maken het voor nieuwe partijen moeilijker om voldoende omvang te krijgen. En voldoende omvang heb je nodig om je prijzen nog lager te kunnen maken...

Maar wat doen grote partijen vaak: zodra ze 'klanten hebben gekocht' en concurrenten op moeten geven en failliet gaat, verhogen zulke partijen hun tarieven vaak enorm. En dat kunnen ze dan doen, want ze hebben geen concurrentie meer.

Het is voor ons als consument natuurlijk aantrekkelijk om op elk moment 'voor de laagste prijs' te kiezen, maar soms snij je je daarmee op langere termijn in de vingers.

Help ons om 'om | nieuwe energie' groot te maken, zo te overleven, en de prijzen nog lager te maken. Laat je niet omkopen met een klein voordeel op korte termijn!

(maar, zoals elders gezegd: je bent ook welkom als klant van een andere energie-leverancier, en ook dan kun je via onze coöperatie zorgen dat je geen energiebelasting betaalt en zo geld bespaart, zonder over te stappen!)
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}