20210717 sjoemelstroom

Hoe groen is jouw stroom?

Helaas is er nog steeds veel sprake van sjoemelstroom. Dus je denkt dat je groene stroom afneemt, maar in de praktijk kan dat anders zijn! Op de website van Groene Stroom Checker kun je een test doen en kijken of jouw stroom ECHT groen is.

Wil je zeker zijn dat jouw stroom 100% groen is, overweeg dan over te stappen naar OM | nieuwe energie, het collectief waar Opgewekt Rijssen onderdeel van is. Via onze website kun je een prijsberekening maken EN eenvoudig overstappen. 

Mocht je graag hebben dat iemand van ons met je meekijkt? Op dezelfde pagina vind je een blauw blok waar je kunt invullen dat je hulp wilt. Vul dit in en wij nemen contact met je op. Of stuur even een mailtje naar info@opgewektrijssen.nl

 

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}