Doe mee!

Bijna alle mensen in het deelnemende postcodegebied kunnen geld besparen, zelfs zonder van energieleverancier te veranderen. Dat is makkelijk verdiend?!

profiteert als lid van onze Coöperatie van een korting op de stroomprijs zodra we het dak van Voortman Steel Group met panelen hebben belegd. Daar gaan we voor circa 250 huishoudens stroom produceren. We geven opdracht tot plaatsing van de panelen zodra zich dat aantal huishoudens als lid heeft aangemeld. Hoe sneller mensen zich aanmelden als lid, des te sneller we zonnepanelen op bedrijfsdaken plaatsen en samen profiteren van de zon!

Als lid kunt u ervoor kiezen:

1 energie af nemen via Opgewekt Rijssen | om;
2 klant blijven bij een van de andere onderstaande energiebedrijven. 

Hieronder hebben we de twee opties uitgewerkt.

Wilt u als lid profiteren van de postcoderoosregeling of weten wat uw energiekosten worden als u als lid van onze coöperatie ook klant wordt van om | nieuwe energie? Ga dan naar het aanmeldformulier.

Lid worden en klant worden van ons eigen energiebedrijf

Opgewekt Rijssen = Om

om | nieuwe energie is het (coöperatief) energiebedrijf waar we samen met bijna 40 andere lokale energiecoöperaties eigenaar van zijn. De 5 cent korting per kWh krijgt u automatisch uitgekeerd als de zonnepanelen 1 jaar hebben geproduceerd. U hoeft daar zelf niets voor te doen.

Voorbeeld: U verbruikt 4.000 kWh stroom. Als lid van onze Coöperatie hebt u een voordeel van minimaal 85% * 4.000 kWh * 5 cent = € 170 per jaar (t.o.v. het aanbod van om | nieuwe energie op Independer of Wise).  De eenmalige inleg is 85% * 4.000 * 1 cent = € 34. Deze verrekenen wij met uitkering van de korting in het eerste jaar.

Lid worden, maar klant blijven bij een ander energiebedrijf

Overige Energie Maatschappijen

Bovenstaande energiebedrijven voeren de RVT ook uit. Als u daar klant bent en niet wil of kunt overstappen, maar wel lid wordt, levert u dat 3 cent per kWh op! Want als u stroom afneemt van een van deze energiebedrijven, dan krijgt u de energiebelasting over het door ons bij dat bedrijf opgegeven aantal kWh bij uw jaarafrekening terug. Dat is in 2019 12 cent per kWh. Als Coöperatie brengen we daarvan 9 cent bij u in rekening voor dekking van onze exploitatiekosten. Uw voordeel is dus 3 cent per kWh. 

Voorbeeld: U verbruikt 4.000 kWh stroom. Als lid van onze Coöperatie hebt u een voordeel van minimaal 85% * 4.000 kWh * 3 cent = € 102 per jaar. De eenmalige inleg is 85% * 4.000 * 1 cent = € 34. Deze verrekenen wij met de 9 cent per kWh bijdrage in de exploitatiekosten over het eerste jaar.