Dossier Energie - nieuws, achtergronden etc

Energie kent heel veel aspecten. Het is een complexe wereld. Hoe werkt dat eigenlijk? Welke mogelijkheden zijn er voor energie-opslag? Hoeveel groene stroom wekken we in Nederland op? Hoe zit het met de wisselende percentages die ik hoor over wat we nu 'groen' opwekken? Kan de stroomprijs negatief zijn? Veel vragen. Op deze pagina verzamelen we artikelen die wij tegen komen en waarvan we denken 'die delen we'. Daarbij doen we ons best te kijken naar betrouwbaarheid van de informatie, want ook over het onderwerp 'energie' wordt van alles geroepen, afhankelijk van het belang van de persoon die het roept.

Help, makkelijk: plak een sticker op je kliko!

Uiteraard vinden wij het leuk om zoveel mogelijk mensen een voordeel te bieden, terwijl we hun energie dan ook nog groen opwekken. Dus willen we ons initiatief bekend maken bij zoveel mogelijk mensen. Eén van de manieren waarop u ons kunt helpen is door uw kliko's te beplakken met onze kliko-sticker.

 

Lid Herman raadt anderen aan om ook klant te worden bij om | nieuwe energie

Waarom wordt je lid van Opgewekt Rijssen, wordt je klant van om | nieuwe energie, en probeer je in Holten kliko’s te beplakken zodat meer mensen lid worden van Opgewekt Rijssen? Herman Lubbersen moet er zelf ook wel om lachen dat hij met kliko-stickers bezig is. We spraken hem kort.

Ons derde dak is een feit!

Afgelopen week is het Recht van Opstal ondertekend door beide partijen. Hiermee is het definitief, we hebben een derde dak! Het betreft het Dierenhotel A1, Oude Stationsweg 13 in Holten.

2de dak opgeleverd: op naar 3de & 4de!

De 832 panelen zijn geplaatst op het dak van Leverink Transport aan de Spoelerstraat, en afgelopen dagen zijn de (best complexe, veel partijen nodig die met elkaar moesten samenwerken) bekabelingswerkzaamheden ook afgerond. We verwachten dat we binnen 2 weken ook de stroom die het dak opwekt als opbrengst kunnen noteren.

Plaatsen panelen is begonnen!

Afgelopen week is HG Zonnepanelen begonnen met de voorbereidingen voor plaatsing van 820 panelen op het dak van Leverink Transport.

Bord voor je...

Zin in wat aanspraak? Ons makkelijk helpen? Plaats een tijdje een bord in uw tuin, of help ons op een andere manier heel makkelijk ....