We gaan plaatsen!

We zitten inmiddels op 75% van het benodigd aantal leden voor plaatsing van de zonnepanelen op het dak van Voortman Steel Group. Het bestuur heeft daarom besloten de aanbesteding te gaan opstarten.

Ondertekenen financiering Energiefonds Overijssel

Op de bestuursvergadering van 10 april heeft het bestuur de officiele stukken van de financiering, verleend door Energiefonds Overijssel, ondertekend. Komende dagen gaan we actuele offertes opvragen etc, om hopelijk de eerste panelen rond 1 juli op het dak bij Voortman Steel te leggen.

100 leden!

Afgelopen dagen heeft het 100ste lid zich aangemeld: de familie Ten Hove. We gingen even bij ze langs.

Het volgende dak... Leverink Transport

Afgelopen vrijdag is een overeenkomst getekend voor het plaatsen van zonnepanelen door Opgewekt Rijssen op het dak van transportbedrijf Leverink B.V.

Op dit dak kunnen we ca. 1.250 panelen kwijt. Daarmee kunnen we voor ca 100 leden duurzame stroom opwekken. Momenteel zijn informatie bijeenkomsten voor het personeel van Leverink in voorbereiding.

Folder verspreid in heel Rijssen

Vandaag is de folder van onze coöperatie samen met de reclamefolders verspreid door heel Rijssen. Hierop kunt u lezen hoe ons aanbod in elkaar steekt en wanneer we informatie avonden houden bij de Rabobank.

Mailing Vereniging Eigen Huis

Niet iedereen weet dat je ook als je via, bijvoorbeeld, Vereniging Eigen Huis naar een andere energieleverancier bent overgestapt, door lid te worden van onze coöperatie, extra kunt besparen op je energierekening, omdat onze leden geen energiebelasting betalen!

Informatie bijeenkomsten

Wij organiseren een viertal informatie avonden, waar u meer te weten kunt komen over ons initiatief.
Om een overvolle zaal te voorkomen, vragen wij u om zich aan te melden via onze site.

Wij zijn op de markt aanwezig

Afgelopen zaterdag was de eerste keer: Opgewekt Rijssen op de markt in het centrum van Rijssen.

Dit is voor u de ideale gelegenheid om even langs te komen met uw vragen! Ook de komende zaterdagen kunt u leden van het bestuur op de markt vinden.

  • 1
  • 2