Postcoderoos: goed voor inwoners, bedrijfeigenaren en agrariërs

Energie duurzaam lokaal opwekken, op een financieel zeer aantrekkelijke manier voor eigenaren van bedrijven met een geschikt dak, agrariërs met een gebouw (al dan niet met asbest) en ook voor inwoners van een stad. Dat is het doel van de 'postcoderoos-regeling' die de overheid heeft opgezet.

Over het bestuur, vervanging etc

Om onze coöperatie goed te laten werken, hebben we vrijwilligers nodig, zowel mensen die bestuurslid willen zijn, als mensen die hun expertise in willen brengen zonder in het bestuur te willen gaan zitten.

In dit document staat wat we ‘idealiter’ zoeken aan expertise en in bestuursleden. Laat u zich niet afschrikken door de ‘eisen’. Bij interesse: mail ons, bel ons of kom bij ons langs voor een gesprek!

Cijfers over energie in Nederland

We vonden interessante informatie over hoeveel energie Nederland gebruikt, hoe het wordt opgewekt, welke sectoren het meest gebruiken etc.

ALV 2020 - agenda, aanmelden, locatie etc

Het bestuur van de coöperatie Opgewekt Rijssen U.A. nodigt u uit voor het bijwonen van een algemene ledenvergadering (ALV). De vergadering is toegankelijk voor alle geregistreerde leden van Opgewekt Rijssen.

Pas op met overstappen!

Heeft u een mooie aanbieding gezien voor goedkopere stroom? Denkt u er aan over te stappen naar een andere energieleverancier?

Let er dan op dat die leverancier meedoet met de Regeling VerlaagdTarief, anders bent u het voordeel van onze coöperatie mogelijk kwijt!

Werkzaamheden Dierenhotel A1

Gisteren is HG gestart met het plaatsen van de zonnepanelen op het dak van Dierenhotel A1. 

Dossier Energie - nieuws, achtergronden etc

Energie kent heel veel aspecten. Het is een complexe wereld. Hoe werkt dat eigenlijk? Welke mogelijkheden zijn er voor energie-opslag? Hoeveel groene stroom wekken we in Nederland op? Hoe zit het met de wisselende percentages die ik hoor over wat we nu 'groen' opwekken? Kan de stroomprijs negatief zijn? Veel vragen. Op deze pagina verzamelen we artikelen die wij tegen komen en waarvan we denken 'die delen we'. Daarbij doen we ons best te kijken naar betrouwbaarheid van de informatie, want ook over het onderwerp 'energie' wordt van alles geroepen, afhankelijk van het belang van de persoon die het roept.

Help, makkelijk: plak een sticker op je kliko!

Uiteraard vinden wij het leuk om zoveel mogelijk mensen een voordeel te bieden, terwijl we hun energie dan ook nog groen opwekken. Dus willen we ons initiatief bekend maken bij zoveel mogelijk mensen. Eén van de manieren waarop u ons kunt helpen is door uw kliko's te beplakken met onze kliko-sticker.

 

Lid Herman raadt anderen aan om ook klant te worden bij om | nieuwe energie

Waarom wordt je lid van Opgewekt Rijssen, wordt je klant van om | nieuwe energie, en probeer je in Holten kliko’s te beplakken zodat meer mensen lid worden van Opgewekt Rijssen? Herman Lubbersen moet er zelf ook wel om lachen dat hij met kliko-stickers bezig is. We spraken hem kort.