En we gaan door!

De stekker bij Voortman gaat er bijna in, dit is natuurlijk fantastisch nieuws! Maar ook het volgende dak (van Leverink) gaat goed, we hebben al ruim 20% van de benodigde leden binnen. Ook daar gaan we door, dus heb je de eerste boot (sorry, dak) gemist, meld je dan aan voor de volgende!

Drone zoekt nieuwe daken

Als het zo door gaat met aanmeldingen van leden, hebben we na het dak van Leverink Transport weer een nieuw dak nodig. 

Bouwactiviteiten Plaagslagen gestart!

2019sept13vanaf andere kant van het dak - steunen geinstalleerdSinds vanochtend is HG Zonnepanelen, na alle voorbereidingen, op de locatie Plaagslagen bij Voortman Steel Group aan het werk om de panelen te leggen.

Als alles goed gaat wordt het werk eind van de maand afgerond.

Nieuwe website en aanmeldformulier OM | nieuwe energie

Medio augustus is de website van OM | nieuwe energie geheel vernieuwd. Heb je hem al gezien? Op de pagina Projecten kun je ook de daken van Opgewekt Rijssen terugvinden.

Daarnaast is het formulier om over te stappen naar OM | nieuwe energie helemaal vernieuwd en verbeterd. De aanmelding verloopt via een speciale pagina voor onze cooperatie via de website van OM. Wij hebben daarnaast een korte uitleg voor de invulling van dit formulier op de website geplaatst. Is het toch nog onduidelijk? Laat het ons dan weten!

Aktes tekenen bij de notaris

Het bestuur heeft vandaag, samen met betrokken partijen, bij de notaris de akte vestiging opstalrecht (zodat we panelen mogen plaatsen op het dak) en het pandrecht (zodat de geldschieter zijn risico afgedekt heeft) getekend. Hiermee is het officieel. We gaan leggen.

Informatiebijeenkomst bij Leverink Transport

As. zaterdagochtend is er een informatiebijeenkomst voor het personeel van Leverink Transport. Deze bijeenkomst zal om 10:00u starten, in de kantine op de Ambachtsstraat. Meer weten? Kom vooral langs, er is nog plaats!

De borden langs de weg gezien?

Naamsbekendheid is belangrijk. Daarom hangen er deze week sandwich-borden van Opgewekt Rijssen aan lantaarnpalen in Rijssen en Holten. Heeft u ze al gezien? Wijs gerust omstanders, kennissen etc er op ;-)...

Kweek jij de hoogste zonnebloem?

Eind mei zijn er zonnebloem zaden uitgereikt op de KlimOp, Wilhelminaschool en De Salto in Rijssen en de Haarschool in Holten. De zaden zijn geleverd door Tuincentrum Hagels (dank!). De kinderen kunnen hiermee een zonnebloem gaan kweken. De hoogste zonnebloem wint uiteraard een prijs.

Samen werken aan duurzame missie

Bedrijfsdaken vol zonnepanelen, dat is wat Duurzaam Holten wil bereiken door samenwerking met de collega's van Opgewekt Rijssen. Op donderdat 16 mei is er een gezamelijke informatiebijeenkomst in Holten.

We gaan plaatsen!

We zitten inmiddels op 75% van het benodigd aantal leden voor plaatsing van de zonnepanelen op het dak van Voortman Steel Group. Het bestuur heeft daarom besloten de aanbesteding te gaan opstarten.