Plaatje

In verband met een puntje op de i was onze leverancier HG Zonnepanelen afgelopen week op het dak bij Voortman en maakte deze plaatjes. Wij vonden ze mooi ;-).

Ondertussen ziet het er naar uit dat rond 5 februari de werkzaamheden beginnen om de panelen bij Leverink op het dak te plaatsen.

Namens het bestuur

wensen wij alle leden van Opgewekt Rijssen een zon-productief nieuwjaar! We starten 2020 met 360 leden en willen de 500 halen voor het eind van dit jaar!

Video van 3.000 panelen op dak Voortman Steel

Op 9 november hebben we met ca 100 mensen bescheiden de opening van onze 1ste dak met 3.000 zonnepanelen gevierd. Van de plaatsing is een video gemaakt (die er in een korte en langere versie is, waarbij de langere een korte toelichting bevat van wat er elke dag is gebeurd). Ook is er na de plaatsing met een done een opname gemaakt die toont hoe de panelen op het dak liggen. 

En we gaan door!

De stekker bij Voortman gaat er bijna in, dit is natuurlijk fantastisch nieuws! Maar ook het volgende dak (van Leverink) gaat goed, we hebben al ruim 20% van de benodigde leden binnen. Ook daar gaan we door, dus heb je de eerste boot (sorry, dak) gemist, meld je dan aan voor de volgende!

Drone zoekt nieuwe daken

Als het zo door gaat met aanmeldingen van leden, hebben we na het dak van Leverink Transport weer een nieuw dak nodig. 

Bouwactiviteiten Plaagslagen gestart!

Sinds vanochtend is HG Zonnepanelen, na alle voorbereidingen, op de locatie Plaagslagen bij Voortman Steel Group aan het werk om de panelen te leggen.

Als alles goed gaat wordt het werk eind van de maand afgerond.

Nieuwe website en aanmeldformulier OM | nieuwe energie

Medio augustus is de website van OM | nieuwe energie geheel vernieuwd. Heb je hem al gezien? Op de pagina Projecten kun je ook de daken van Opgewekt Rijssen terugvinden.

Daarnaast is het formulier om over te stappen naar OM | nieuwe energie helemaal vernieuwd en verbeterd. De aanmelding verloopt via een speciale pagina voor onze cooperatie via de website van OM. Wij hebben daarnaast een korte uitleg voor de invulling van dit formulier op de website geplaatst. Is het toch nog onduidelijk? Laat het ons dan weten!

Aktes tekenen bij de notaris

Het bestuur heeft vandaag, samen met betrokken partijen, bij de notaris de akte vestiging opstalrecht (zodat we panelen mogen plaatsen op het dak) en het pandrecht (zodat de geldschieter zijn risico afgedekt heeft) getekend. Hiermee is het officieel. We gaan leggen.

Informatiebijeenkomst bij Leverink Transport

As. zaterdagochtend is er een informatiebijeenkomst voor het personeel van Leverink Transport. Deze bijeenkomst zal om 10:00u starten, in de kantine op de Ambachtsstraat. Meer weten? Kom vooral langs, er is nog plaats!