Resultaat eerste zwerfvuil actie

We hadden prachtig weer. En wat hebben we ons best gedaan! Een aanhangwagen vol met zakken opgehaald zwerfvuil. Petje af voor alle vrijwilligers!

Ervaar elektrisch rijden

De VER (Vereniging Elektrisch Rijden) organiseert op 12 maart een dag waarop je in Nijverdal kunt kennismaken met elektrisch rijden.

Zwerfvuil actie 19 maart 2022

Op 19 maart 2022 gaan we in het kader van Nederland schoon i.s.m. Duurzaam Holten zwerfvuil verzamelen. Iedereen is van harte welkom.

Energie Samen Magazine 2021 nr. 2

Het tweede Magazine van Energie Samen van het jaar 2021 is eind december 2021 uitgebracht. De moeite waard om te bekijken.

Een gezond 2022 toegewenst!

Het bestuur van opgewekt Rijssen wenst al haar leden, dakeigenaren, partners en websitebezoekers de allerbeste wensen voor een goed en gezond 2022.

 

Burgerparticipatie Energietransitie RIjssen-Holten

Om de doelstelling met betrekking tot de Regionale Energiestrategie (RES) te behalen is binnen onze gemeente onderzocht wat de opties zijn mbt het plaatsen van een tiental windturbines. Hier is zoveel weerstand tegen gekomen, dat het college heeft besloten om met diverse belangengroepen, ondernemers en burgers alternatieve oplossingen te gaan onderzoeken.

We hebben nieuwe daken!

Na de zomervakantie heeft onze coöperatie 4 opstalovereenkomsten kunnen sluiten. Van 1 daarvan is ook de SCE subsidie al toegekend! 

Onze jaarproductie

Het tweede productiejaar van Opgewekt Rijssen zit erop. Drie daken hebben hieraan bijgedragen. Een mooi resultaat voor onze leden!