Ons derde dak is een feit!

Afgelopen week is het Recht van Opstal ondertekend door beide partijen. Hiermee is het definitief, we hebben een derde dak! Het betreft het Dierenhotel A1, Oude Stationsweg 13 in Holten.

2de dak opgeleverd: op naar 3de & 4de!

De 832 panelen zijn geplaatst op het dak van Leverink Transport aan de Spoelerstraat, en afgelopen dagen zijn de (best complexe, veel partijen nodig die met elkaar moesten samenwerken) bekabelingswerkzaamheden ook afgerond. We verwachten dat we binnen 2 weken ook de stroom die het dak opwekt als opbrengst kunnen noteren.

Plaatsen panelen is begonnen!

Afgelopen week is HG Zonnepanelen begonnen met de voorbereidingen voor plaatsing van 820 panelen op het dak van Leverink Transport.

ALV 2020 - agenda, aanmelden, locatie etc

Het bestuur van de coöperatie Opgewekt Rijssen U.A. nodigt u uit voor het bijwonen van een algemene ledenvergadering (ALV). De vergadering is toegankelijk voor alle geregistreerde leden van Opgewekt Rijssen.

Plaatje

In verband met een puntje op de i was onze leverancier HG Zonnepanelen afgelopen week op het dak bij Voortman en maakte deze plaatjes. Wij vonden ze mooi ;-).

Ondertussen ziet het er naar uit dat rond 5 februari de werkzaamheden beginnen om de panelen bij Leverink op het dak te plaatsen.

Namens het bestuur

wensen wij alle leden van Opgewekt Rijssen een zon-productief nieuwjaar! We starten 2020 met 360 leden en willen de 500 halen voor het eind van dit jaar!

Video van 3.000 panelen op dak Voortman Steel

Op 9 november hebben we met ca 100 mensen bescheiden de opening van onze 1ste dak met 3.000 zonnepanelen gevierd. Van de plaatsing is een video gemaakt (die er in een korte en langere versie is, waarbij de langere een korte toelichting bevat van wat er elke dag is gebeurd). Ook is er na de plaatsing met een done een opname gemaakt die toont hoe de panelen op het dak liggen. 

En we gaan door!

De stekker bij Voortman gaat er bijna in, dit is natuurlijk fantastisch nieuws! Maar ook het volgende dak (van Leverink) gaat goed, we hebben al ruim 20% van de benodigde leden binnen. Ook daar gaan we door, dus heb je de eerste boot (sorry, dak) gemist, meld je dan aan voor de volgende!

Drone zoekt nieuwe daken

Als het zo door gaat met aanmeldingen van leden, hebben we na het dak van Leverink Transport weer een nieuw dak nodig.