Informatiebijeenkomst bij Leverink Transport

As. zaterdagochtend is er een informatiebijeenkomst voor het personeel van Leverink Transport. Deze bijeenkomst zal om 10:00u starten, in de kantine op de Ambachtsstraat. Meer weten? Kom vooral langs, er is nog plaats!

De borden langs de weg gezien?

Naamsbekendheid is belangrijk. Daarom hangen er deze week sandwich-borden van Opgewekt Rijssen aan lantaarnpalen in Rijssen en Holten. Heeft u ze al gezien? Wijs gerust omstanders, kennissen etc er op ;-)...

Kweek jij de hoogste zonnebloem?

Eind mei zijn er zonnebloem zaden uitgereikt op de KlimOp, Wilhelminaschool en De Salto in Rijssen en de Haarschool in Holten. De zaden zijn geleverd door Tuincentrum Hagels (dank!). De kinderen kunnen hiermee een zonnebloem gaan kweken. De hoogste zonnebloem wint uiteraard een prijs.

Samen werken aan duurzame missie

Bedrijfsdaken vol zonnepanelen, dat is wat Duurzaam Holten wil bereiken door samenwerking met de collega's van Opgewekt Rijssen. Op donderdat 16 mei is er een gezamelijke informatiebijeenkomst in Holten.

We gaan plaatsen!

We zitten inmiddels op 75% van het benodigd aantal leden voor plaatsing van de zonnepanelen op het dak van Voortman Steel Group. Het bestuur heeft daarom besloten de aanbesteding te gaan opstarten.

Ondertekenen financiering Energiefonds Overijssel

Op de bestuursvergadering van 10 april heeft het bestuur de officiele stukken van de financiering, verleend door Energiefonds Overijssel, ondertekend. Komende dagen gaan we actuele offertes opvragen etc, om hopelijk de eerste panelen rond 1 juli op het dak bij Voortman Steel te leggen.

100 leden!

Afgelopen dagen heeft het 100ste lid zich aangemeld: de familie Ten Hove. We gingen even bij ze langs.

Het volgende dak... Leverink Transport

Afgelopen vrijdag is een overeenkomst getekend voor het plaatsen van zonnepanelen door Opgewekt Rijssen op het dak van transportbedrijf Leverink B.V.

Op dit dak kunnen we ca. 1.250 panelen kwijt. Daarmee kunnen we voor ca 100 leden duurzame stroom opwekken. Momenteel zijn informatie bijeenkomsten voor het personeel van Leverink in voorbereiding.

Folder verspreid in heel Rijssen

Vandaag is de folder van onze coöperatie samen met de reclamefolders verspreid door heel Rijssen. Hierop kunt u lezen hoe ons aanbod in elkaar steekt en wanneer we informatie avonden houden bij de Rabobank.