Dak voortman panelen oranje gloed jan2020

Plaatje

In verband met een puntje op de i was onze leverancier HG Zonnepanelen afgelopen week op het dak bij Voortman en maakte deze plaatjes. Wij vonden ze mooi ;-). Voor de leden waarvoor we op dat dak stroom opwekken geldt: "jullie panelen: is het geen plaatje :-)?".

Ondertussen ziet het er naar uit dat rond 5 februari de werkzaamheden beginnen om de panelen bij Leverink op het dak te plaatsen.

Terwijl we hard werken aan een volgend dak, hebben een hoop mensen zich al aangemeld als lid om hun stroom op dat volgende dak op te laten wekken. Nog geen lid? Meld je aan!

Dak-eigenaren hebben diverse opties om met panelen op hn dak rendement te halen, maar telkens blijkt dat onze oplossing in de meeste gevallen de aantrekkelijkste is. Ken je dus iemand: breng ons aub met hen in contact! Daar worden we allemaal beter van. Dakeigenaren kunnen zich hier melden.Dak voortman panelen oranjegloed jan2020 3Dak voortman panelen oranjegloed jan2020 2Dak voortman panelen oranjegloed jan2020 4Dak voortman panelen oranjegloed jan2020 5Dak voortman panelen oranjegloed jan2020 6

Kom op, doe mee :-)! En/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}