Dak Leverink

2de dak opgeleverd: op naar 3de & 4de!

De 832 panelen zijn geplaatst op het dak van Leverink Transport aan de Spoelerstraat, en afgelopen dagen zijn de (best complexe, veel partijen nodig die met elkaar moesten samenwerken) bekabelingswerkzaamheden ook afgerond. We verwachten dat we binnen 2 weken ook de stroom die het dak opwekt als opbrengst kunnen noteren.

We zijn ondertussen in gesprek met mensen van het Dierenhotel A1 in Holten: dat dak hopen we voor de zomer nog op te kunnen leveren. En er lopen gesprekken met Leverink voor een 2de dak, maar dat wordt vermoedelijk pas na de zomer opgeleverd.

Met de nieuwe daken kunnen we de wachtlijst van leden die was ontstaan weg werken, en dan zijn er nog wat plekken beschikbaar voor nieuwe leden.

Bij elk volgend dak is het de vraag of dat nog mogeljik is vanwege het vol lopen van het energienetwerk in Overijssel.Met het 3de dak

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}