Skip to main content

Even voorstellen...

11 juni 2020

Allerlei mensen helpen ons. Door een bord te plaatsen, een sticker te plakken, Facebook-berichten te delen en liken etc. We zijn er allemaal blij mee. Sommige mensen doen (ook) wat anders. We vroegen één er van of ze het leuk vond als we haar voorstelden. Hierbij:

"Ik ben Greet Hulstijn en woon sinds 2004 in Rijssen. Ik ben sinds kort met pensioen. Toen het bestuur van Opgewekt Rijssen om ondersteuning van hun werkzaamheden vroeg heb ik me daarvoor beschikbaar gesteld. Ik zal in eerste instantie helpen met de ledenadministratie.

Ik vind de coöperatie Opgewekt Rijssen een prachtig burgerinitiatief. Niet iedereen kan of wil zonnepanelen op zijn eigen dak plaatsen en op deze manier kun je toch een steentje bijdragen aan de energietransitie. Dat proces is gaande en er zal een balans gevonden moeten worden tussen wat nodig is, wat mogelijk is en wat leefbaar is.

En waarom zou je hele weilanden in onze prachtige natuur vol zetten met zonnepanelen, terwijl er ook heel wat mogelijkheden zijn op platte daken, wat niet storend is voor de leefomgeving? Daar wil ik me voor inzetten."