20211015 jaarproductie 2de productiejaar Opgewekt Rijssen

Onze jaarproductie

Ons tweede productiejaar liep van 1 oktober 2020 t/m 30 september 2021. De daken Voortman en Leverink hebben hier een vol jaar aan bijgedragen. Het dak Dierenhotel A1 draait mee sinds december 2020, Totale opbrengst: 1.098.531 kWh.

Terwijl we nog voor een handjevol leden bezig zijn met de energiebelasting terugvragen en afrekenen over het eerste productiejaar, betekent dit ook dat we gaan starten met de voorbereidingen voor het terugvragen van de energiebelasting voor het tweede productiejaar.

Weet je nog hoe het ging? Wij verdelen de stroom over de leden die aan deze daken zijn gekoppeld en maken een Ledenverklaring. Daarom is het van belang dat we weten bij welke maatschappij je zit EN is het bijzonder handig als je je laatste jaarafrekening alvast mailt. Binnekort krijgen alle leden waar dit op van toepassing is per e-mail bericht, dus houd je mailbox in de gaten!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}