20220328 resultaat zwerfvuil

Resultaat eerste zwerfvuil actie

Op 19 maart stond Opgewekt Rijssen, i.s.m. Duurzaam Holten achter een kraam bij brasserie de Passage. Hier konden vrijwilligers zich aanmelden om zwerfvuil te gaan rapen. Ze kregen daarvoor een hesje aan, een prikstok en een vuilniszak van Nederland Schoon, bevestigd aan een ring die de zak openhoudt, mee. Daarna konden ze op pad.

We hadden een aantal hotspots, maar de vrijwilligers konden ook zelf een plek uitkiezen binnen de gemeente. Sommigen liepen een uurtje, anderen waren niet te stoppen. Oud en jong deden mee. Fijn om te zien dat er zoveel mensen om een schone buurt geven!

Uiteraard was er koffie/thee/limonade met wat lekkers verkrijgbaar bij de Passage voor alle vrijwilligers. Dank jullie wel voor je inzet!

 

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}