Skip to main content

Zwerfvuil actie 19 maart 2022

28 februari 2022

Duurzaam Holten gaat weer een zwerfvuil actie organiseren. Dit jaar heeft Opgewekt Rijssen besloten hierbij aan te sluiten.

De actie is op 19 maart 2022,  en valt daarmee samen met de landelijke schoonmaakactie van Nederland Schoon

We verzamelen om 11 uur,  in Holten bij bakkerij Nijkamp, in Rijssen bij Brasserie De Passage, voor een drankje en een hapje. 

Als je zelf geen zwerfvuil spullen via ons in bruikleen hebt, kun je grijpers en ring lenen bij onze kraam. Voor kinderen zijn er speciale grijpers. Ook hebben we daar een lijstje liggen met zgn. "hotspots", oftewel plekken waar je naar toe kunt om zwerfvuil te gaan rapen. Maar heb je zelf andere plekken in gedachten, geef dat dan ook graag door!

Graag vragen wij iedereen zich vooraf op te geven via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en daarin aan te geven met hoeveel personen je wil meedoen en of je in Holten of Rijssen meedoet (ook ivm het te regelen aantal hapjes en drankjes!).

Het gereedschap voor het verzamelen van het zwerfvuil wordt door de gemeente beschikbaar gesteld en kan eventueel na afloop in bruikleen worden meegenomen.
Laten wij net als de vorige keren massaal aan de slag gaan en zorgen voor een schoon Rijssen-Holten!
Het ligt namelijk letterlijk voor het oprapen!