Zwerfvuil actie

31 augustus 2022

Op zaterdag 17 september organiseert stichting Duurzaam Holten voor de 4 e keer een zwerfvuil actie. Ditmaal tijdens de wereldwijde ‘World Cleanup Day’.

Overal gaan vrijwilligers de straat op om rondslingerend afval in hun omgeving op te ruimen. Afgelopen maart leverde de zwerfvuil actie in Holten maar liefst een aanhanger vol aan vuilnis op.

Zaterdag 17 september hoopt Duurzaam Holten weerop een flink aantal vrijwilligers. Er wordt weer gestart bij Bakkerij Nijkamp om 11:00 uur en de zwerfvuil actie duurt tot ongeveer 14:00 uur.

Wil jij graag helpen om jouw buurt ook op te ruimen? Het is ook voor kinderen leuk om mee te doen; we hebben speciale kinderknijpers!

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geef daarbij aan hoeveel (kinder)knijpers je nodig hebt of neem je eigen spullen mee. Een schone buurt ligt voor het oprapen! Kijk voor meer info op www.duurzaamholten.nl

Deze keer is er geen startpunt bij De Passage in Rijssen. Dit ivm het niet beschikbaar zijn van de bemanning voor de kraam. Maar ook als je in Rijssen woont kun je (vanuit Holten) gewoon meedoen. 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief Opgewekt Rijssen


©Opgewekt Rijssen. All rights reserved. Privacyverklaring | Cookieverklaring | Disclaimer