Skip to main content
Een schone buurt ligt voor het oprapen

Zwerfvuil actie Rijssen-Holten

01 maart 2023

Holten en Rijssen ruimen weer op!

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert Opgewekt Rijssen samen met Duurzaam Holten weer een zwerfvuilactie in Rijssen en in Holten.. Op deze Landelijke Opschoondag gaan overal vrijwilligers de straat op om rondslingerend afval in hun omgeving op te ruimen. Zo ook in Rijssen-Holten.

De afgelopen keren hebben we heel wat zwerfvuil opgehaald. Heel mooi! Wij hopen ook dit keer op een flink aantal vrijwilligers. We starten bij Bakkerij Nijkamp in Holten en bij Brasserie de Passage in Rijssen om 11:00 uur met een bakje koffie of thee en wat lekkers.

De zwerfvuilactie duurt tot ongeveer 14:00 uur.

Dit keer zijn ook medewerkers van GroenDoen aanwezig. Ken je GroenDoen nog niet? GroenDoen is een initiatief van inwoners, ondernemers en de gemeente die zich samen sterk maken voor een duurzamer en groener Rijssen-Holten! Ze vertellen je graag over hun activiteiten en delen magazines uit met nuttige energiebespaartips en informatie over duurzame maatregelen.

Wil jij graag helpen om ook jouw buurt op te ruimen? Het is ook voor kinderen leuk om mee te doen; we hebben speciale kinderknijpers!

Ga je zwerfvuil rapen in Rijssen? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ga je zwerfvuil rapen in Holten? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef daarbij aan hoeveel (kinder)knijpers je nodig hebt of neem je eigen spullen mee.

Een schone buurt ligt voor het oprapen!