Help jezelf en anderen energie te besparen!

Samen de winter door

Op 19 november ontvingen ruim een 20-tal leden en niet-leden van Opgewekt Rijssen praktische tips om zelf eenvoudig energie te besparen via de landelijk georganiseerde actie "Samen de winter door".

De middag startte met een landelijke kick-off, waarbij al snel duidelijk werd dat er bij wel 100 energiecoöperaties door het hele land mensen bij elkaar zaten om te horen wat de actie inhield.

Er werden een aantal filmpjes getoond waarbij uitleg werd gegeven waarom de huidige energiemarkt zo gespannen is en met welke simpele maatregelen je zelf al een aantal stappen kunt maken.

Daarnaast was ook GroenDoen aanwezig in de personen van ambassadeur Anne Dannenberg en energiecoaches Herman Grooten, Sander Faber en Raoul Teeuwen. De energiecoaches konden de diverse vragen van de aanwezigen goed beantwoorden en er werden ook mooie ervaringen onderling uitgewisseld.

De aanwezigen gingen naar huis met een energiebespaarpakket, bestaande uit een placemat vol met tips, handige deurhangers als reminders om in je huis te hangen en kortingsbonnen voor bepaalde energiebesparende producten bij de GAMMA. Wil je ook zo'n energiebespaarpakket ontvangen? We hebben er nog voldoende! 

Videos (terug)kijken

1. Uitleg energierekening en energiemarkt

2. Een ervaring van energiebesparing

3. Waarom de CV-temperatuur verlagen?

4. Thermostaat lager instellen

5. Plaats radiatorfolie

6. Plaats leidingisolatie

7. Plaats radiatorventilatoren

8. Energieverbruiksmeter

9. Plaats kozijnfolie

GroenDoen was ook aanwezig!

Anne Dannenberg (ambassadeur GroenDoen) en Corine Teeuwen (secretaris Opgewekt Rijssen)

foto's gemaakt door: Anne Dannenberg

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief Opgewekt Rijssen


©Opgewekt Rijssen. All rights reserved. Privacyverklaring | Cookieverklaring | Disclaimer