We hebben nieuwe daken

We hebben nieuwe daken!

Na de zomervakantie heeft onze coöperatie 4 opstalovereenkomsten kunnen sluiten. Het betreft overeenkomsten met H.J. Markvoort (twee schuren aan de Beusebergerweg 55 in Holten), met Troost Hoveniers (de loods aan de Nijverdalseweg 117 in Rijssen), Ligtenberg UwSchilder (dak bedrijfshal aan de Celsiusstraat 3) en familie Lubbersen (grote melkveestal aan de Bijvanksweg 1a in Holten). In totaal verwachten wij op deze locaties circa 2.000 panelen te kunnen plaatsen. 

Alle nieuwe daken gaan geëxploiteerd worden met de nieuwe SCE regeling. Voor het dak van Markvoort heeft Opgewekt Rijssen reeds de subsidiebeschikking ontvangen. Of die dit jaar ook nog komt voor de andere locaties is spannend, want de subsidiepot schijnt bijna leeg te zijn. Tijdstip van plaatsing panelen is allereerst afhankelijk van het ontvangen van SCE-subsidie en vervolgens van Enexis. Helaas kan dat nog wel een half tot een heel jaar duren.

Voor nu echter positief nieuws! We hebben daken en kunnen dus door. We houden je op de hoogte.

 

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}