VerenigingEigenHuis

Mailing Vereniging Eigen Huis

Een mailing gekregen van Vereniging Eigen Huis met een aanbod voor energie? En daar maakt u gebruik van? Ook dan kunt u extra geld besparen door OOK lid te worden van onze coöperatie! Leveranciers als Greenchoice, Budget Energie en veel anderen doen gewoon mee met de regeling die wij gebruiken. Hoe dat kan? Als lid van onze coöperatie betaalt u bij ons geen energiebelasting, en dat scheelt bijna 12 cent per kWh! Dat is bijna de helft van uw stroomprijs! Naast het deel dat wij gebruiken om panelen op bedrijfsdaken te leggen, blijft daarvan nog wat geld over wat we jaarlijks direct aan leden uitkeren!

Echt: wordt lid en bespaar nog meer, ook zonder overstappen van energieleverancier. Kijk op de Doe Mee pagina op deze site.
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}